کرپ نوتلا و موز

کرپ نوتلا و موز

مواد لازم

کره آب شده 3 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ 4 عدد

نمک دانه درشت یک چهارم ق چ

شکر 1 ق غ

آرد گندم 1 پیمانه

موز  5 عدد

مشخصات

برای 2
زمان پخت 4
روش سخت
آشپزی :

با مخلوط کن آرد, شکر, نمک, شیر, تخم مرغ و کره را مخلوط کنید و این کار را به مدت تقریبی 30 ثانیه ادامه دهید تا مخلوطی یکدست به دست بیاید و حباب هایی روی آن شکل بکیرد. بگذارید تا خمیر به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. (یا آن را در ظروف در بسته به مدت 1 روز در یخچال قرار دهید و قبل از استفاده آن را با هم زن دستی دوباره مخلوط کنید. یک تابه ی نچسب 30 سانتی متری را با شعله ی زیاد گرم کنید و با مقدار کمی کره بپوشانید و یک سوم پیمانه از خمیر را داخل تابه بریزید و آن را بچرخانید تا کاملا کف تابه را بگیرد .بین 2 تا 3 دقیقه خمیر را بپزید تا قسمت زیرین آن طلایی شود. با یک لیسک لبه های کرپ را مرتب کنید و با استفاده از انگشت های خود آن را سریعا برگردانید و 1 دقیقه ی دیگر آن را بپزید و با باقی خمیر هم همین کار را تکرار کنید. (هربار کف تابه را با مقدار لازم کره بپوشانید)
بعد از اینکه کرپ را در تابه برگرداندید روی آن را با نوتلا و موز بپوشانید و 1 دقیقه بپزید تا شکلات آب شود و بعد کرپ را به 4 قسمت تا بزنید .

1395/7/13

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: