پاکورا

پاکورا

مواد لازم

 آرد سفيد: يک چهارم پيمانه

 آرد نخود: سه چهارم پيمانه

 بيکينگ پودر: 1 قاشق چايخوري

 نمک :به ميزان لازم

 زردچوبه: يک دوم قاشق چايخوري

 آب :80 ميلي ليتر (يک سوم پيمانه)

 پياز ريز خرد کرده : 2 عدد درشت

 فلفل سبز تند، ريز خرد کرده: 1 عدد

 گشنيز ريز خرد کرده: 30 گرم

 شويد ريز خرد کرده 30 گرم

 تره فرنگي ريز خرد کرده: يک چهارم پيمانه

 

 روغن مخصوص سرخکردن: به ميزان لازم

مشخصات

برای 5
زمان پخت 4
روش سخت
آشپزی :

.آرد سفيد، آرد نخود، بيکينگ‌پودر، نمک، زردچوبه و آب را در کاسه مناسبي بريزيد و مخلوط کنيد. آن‌گاه پياز، فلفل سبز، گشنيز، شويد و تره‌فرنگي را بيفزائيد

.حالا روغن را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا داغ شود. سپس هربار به ميزان يک گردو از مواد فراهم کرده برداشته در دست شکل دهيد و در روغن داغ سرخ کنيد

.پاکورا را به صورت گرم با سس فلفل يا سس گوجه‌فرنگي ميل کنيد

1395/7/4

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: