پن کیک‌های بدون گلوتن

پن کیک‌های بدون گلوتن

مواد لازم

آرد بدون گلوتن 125 گرم

یک عدد تخم مرغ

 شیر 250 میلی لیتر

کره برای سرخ کردن

مشخصات

برای 2
زمان پخت 2
روش سخت
آشپزی :

آرد را داخل کاسه برزید و یک سوراخ در مرکز آن ایجاد کنید. تخم مرغ را درون آن بشکنید و با یک چهارم شیر ترکیب کنید. سپس مقدار باقی مانده شیر را اضافه نمایید و خوب ترکیب نمایید.اجازه دهید 20 دقیقه استراحت کند. یک ماهیتابه نچسب را گرم کنید و کمی کره داخل آن بریزید. حالا پن کیک‌ها را داخل آن سرخ نمایید. با شربت آگاد یا آب پرتغال این پن کیک‌ها را سرو کنید.

1395/7/14

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: