تاکوی مکزیکی مناسب مهمانی

تاکوی مکزیکی مناسب مهمانی

مواد لازم

یک مرغ کامل 1.8 کیلوگرمی

چند شاخه آویشن

نمک دریایی

فلفل سیاه تازه

روغن زیتون

1 لیمو

1 خوشه سیر

500 گرم آرد ساده، و مقداری بیشتر هم برای پاشش

1 کاهوی بزرگ

250 گرم گوجه گیلاسی رسیده

2 آواکادوی رسیده

نصف مشت نعناع تازه

نصف مشت گیشنیز تازه

100 گرم دانه مخلوط (مغز انواع تخمه و ...)

200 گرم پنیر فتا

مواد لازم برای سالسا:

2 فلفل قرمز یا سبز تازه

500 گرم توماتیلو (بادمجان بومی مکزیکی)

2 پیازچه‌ی خرد شده

1 حبه سیر پوست شده

2 قاشق غذاخوری سرکه سیب

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون خام

نصف مشت نعناع تازه

نصف مشت گیشنیز تازه

 

ارزش غذایی

کالری 335
چربی 16.7g
چربی اشباع 4.4g
پروتئین 19.6g
کربوهیدرات 27.9g
قند 2.7g
نمک 1.1g
فیبر 2.6g

مشخصات

برای 1
زمان پخت 2
آشپزی :

 فر را در دمای 190 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. مرغ‌ را از یخچال در آورده و بگذارید به دمای اتاق برسد.

داخل هاون برگ‌های آویشن را له کنید و فلفل و نمک به آن اضافه کنید. بعد آن را به همراه مقداری روغن زیتون دور تا دور مرغ بمالید. نصف لیمو را به همراه خوشه‎ی سیر را پوست کنده و له‌شان کنید و داخل شکم مرغ جاساز کنید و آن را داخل سینی فر قرار دهید و بگذارید به مدت یک ساعت و نیم بپزد (یا تا هر زمانی که کاملا پخته شود). برای اینکه بفهمید پخته یا نه، چاقو را در ضخیم‌ترین قسمت ران فرو کنید، اگر گوشت به راحتی از استخوان جدا شد، پخته است.

در همین حین، آرد را با مقداری نمک داخل کاسه‌ای بزرگ ریخته و به تدریج دو قاشق چای‌خوری روغن زیتون و 150 میلی‌لیتر آب سرد بدان اضافه و همینطور هم بزنید تا خمیری یک دست حاصل شود. خمیر را روی سطحی که با آرد پوشیده شده گذاشته و به مدت 5 دقیقه ورز دهیدش (تا وقتی که صاف و ارتجاعی شود)، بعد آن را شبیه به یک سوسیس بزرگ در آورده (به طول 45 سانتی‌متر تقریبا) و آن را به 16 قسمت مساوی تقسیم و به صورت کوفته درآورده و رهایشان کنید. 

 

1395/3/3

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: