کیک پاستا

کیک پاستا

مواد لازم

سیر دو حبه

پنیر پیتزا

روغن نصف فنجان

گوشت چرخ‌کرده میزان دلخواه

نمک و فلفل به میزان لازم

گوجه‌فرنگی سه قاشق غذا خوری

کره برای خوش طعم شدن غذا

پیاز یک عدد

ماکارونی فرمی300 گرم

مشخصات

برای 4
زمان پخت 5
روش اسان
آشپزی :

 


یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده هم می‌زنیم  . نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می‌کنیم مایه گوشتی آماده می‌باشد

در یک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه می‌کنیم.
 
ماکارونی‌ها را، در آب جوش می‌ریزیم.
 
ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم می‌شود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش می‌کنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می‌ریزیم.
 
ته قالب را با کمی روغن چرب می‌کنیم. سپس ماکارونی ها را در ظرف میچینیم و مایع ماکارونی را روی آن می ریزیم  بقیه ماکارونی را می‌ریزیم و روی قالب را با یک فویل می‌پوشانیم. .
 
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم و قالب را برای مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. کیک ماکارونی پخته‌شده را از فر درآورده، ده دقیقه می‌گذاریم تا سرد شود سپس آن را از قالب در می‌آوریم.
 
بقیه پنیر پیتزا و بقیه مایه گوشتی را روی کیک قرار می‌دهیم و آن را برای مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار می‌دهیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ شوند.
 

1395/6/16

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: