بروشتای نخودفرنگی

بروشتای نخودفرنگی

مواد لازم

یک عدد لیموی کوچک

1.5 پیمانه نخودفرنگی تازه

دو قاشق غذاخوری شکر

¼ پیمانه روغن گیاهی

3 عدد برگ نعنا

یک پیمانه پنیر ریکوتا

60 گرم پنیر بز

نمک و فلفل سیاه

یک حبه سیر رنده شده

دو عدد ترب کوچک خرد شده

مشخصات

برای 1
زمان پخت 3
روش سخت
آشپزی :

 

پوست لیموترش را رنده کنید و آب آن را بگیرید و کنار بگذارید. در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد. نخودفرنگی و شکر را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا دوباره بجوشد. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 2 تا 4 دقیقه نیم‌جوش شود. سپس آن را آبکش کنید و درون کاسه‌ای از آب یخ بریزید. دوباره آبکش کنید. نخودفرنگی، دو قاشق غذاخوری روغن، آب لیموترش و نعنا را درون غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملا پوره و یکدست شوند. برای مزه‌دار شدن می‌توانید کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

در یک کاسه کوچک، پوست لیموترش، پنیر ریکوتا و پنیر بز را با یکدیگر مخلوط کنید. در صورت نیاز، نمک و فلفل اضافه کنید.

روی سطح نان‌های تست، دو قاشق غذاخوری روغن بمالید. آنها را روی کباب‌پز گریل کنید. از روی حرارت بردارید و روی نان‌های گرم، سیر رنده شده بمالید. روی آن مخلوط پنیر بگذارید و در آخر مخلوط نخودفرنگی اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید با ورقه‌های نازک ترب تزئین و سرو کنید.

1395/5/10

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: