پای هلو خامه ای

پای هلو خامه ای

مواد لازم

 

نمک 1/2 قاشق چای خوری

بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

پودینگ وانیلی 1 بسته یا 800 گرم

کره 3 قاشق غذاخوری - دمای اتاق

تخم مرغ 1 عدد

شیر 1/2 پیمانه

کمپوت هلو 1 قوطی

آرد 3/4 پیمانه

پنیر خامه ای 230 گرم

شکر 1/2 پیمانه

دارچین 1 قاشق چای خوری

ارزش غذایی

کالری 370kcal
چربی 15.2g
پروتئین 5.5g
کربوهیدرات 53.8g

مشخصات

برای 8
زمان پخت 7
روش سخت
آشپزی :

دمای فر را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. قالبی با قطر 23 سانتیمتر را انتخاب و کف و دیواره آن را کمی چب کنید

 در یک کاسه اندازه متوسط آرد، نمک، بکینگ پودر، و پودینگ را مخلوط کنید. پودر به دست آمده را با کره، تخم مرغ، و شیر مخلوط کنید و به مدت 2 دقیقه خوب هم بزنید. مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید و تکه های کمپوت هلو را روی مخلوط بچینید

در یک کاسه کوچکتر پنیر خامه ای را بزنید تا کمی فرم بگیرد. نصف پیمانه شکر و 3 قاشق غذاخوری از آب کمپوت را به آن اضافه کنیدو به مدت 2 دقیقه هم بزنید و روی هلوهایی که در قالب چیده شده بریزید

قالب را 30 تا 35 دقیقه تا زمانی که روی دسر طلایی شود قرار دهید.

بعد از سرد شدن به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید و قب از سرو با دارچین تزئین کنید

1395/6/11

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: