دسر کلافوتی گلابی

دسر کلافوتی گلابی

مواد لازم

تخم مرغ:   2 عدد

شکر قهوه ای:   1/3 پیمانه

عصاره وانیل:   1 قاشق  چای خوری

شیر:   نصف پیمانه

خامه:   1/4 پیمانه

نمک:   1/4 قاشق چای خوری

آرد:   3 قاشق غذاخوری

گلابی:   1 عدد بزرگ

بلوبری یا توت فرنگی:   1/4 پیمانه

مشخصات

برای 4
زمان پخت 4
روش سخت
آشپزی :

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید.  قالب نسوز را با کره چرب کرده و پودر شکر بپاشید.

گلابی را برش زده و کف ظرف بچینید و بلوبری ها را روی آن بریزید. آرد و شیر و خامه و شکر قهوه ای و وانیل و تخم مرغ ها را ریخته و با هم زن بزنید تا یک دست شود

مایع را روی میوه ها ریخته  برای 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا دسر طلایی شود سپس از فر خارج کرده و پس از اینکه کمی خنک شد روی آن پودر قند بپاشید در یخچال گذاشته پس از سرد شدن سرو کنید. این دسر را با میوه های مختلف درست می کنند.

1395/6/13

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: