املت نخودفرنگی

املت نخودفرنگی

مواد لازم

تخم مرغ:  4 عدد

گوجه‌فرنگي:  4 عدد 

پيازداغ:  سه قاشق غذاخوري

نخود فرنگي:  دو قاشق غذاخوري

ذرت آب‌پز:  دو قاشق غذاخوري

پنيرپيتزا: دو قاشق غذاخوري

كره: 50 گرم

مشخصات

برای 3
زمان پخت 1
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

تخم‌مرغ‌ها را در يك ظرف گود بشكنيد و خوب هم بزنيد تا زرده و سفيده با هم مخلوط شوند. گوجه فرنگي را در قطعات كوچك خرد كنيد و در تابه بريزيد و تابه را روي اجاق بگذاريد. در تابه را بگذاريد و اجازه دهيد گوجه‌فرنگي آب بيندازد. پس از آن كره را به گوجه اضافه كنيد. وقتي كره آب شد، تخم‌مرغ و پياز‌داغ را اضافه كنيد. مواد را پيش از اينكه سفت شوند، خوب هم بزنيد. املت كه روغن انداخت، آماده است، پس آن را در ظرف بكشيد و‌ ابتدا پنير پيتزاي رنده شده و سپس نخودفرنگي و ذرت را رويش بريزيد.

نکات:

ريختن پيازداغ در املت، اجبار نيست، مي‌توانيد از آن صرف‌نظر كنيد. اما اگر خواستيد از پيازداغ هم در املت بهره ببريد و البته خوشتان هم بيايد، پياز را در كره سرخ كنيد، طعم متفاوتي خواهد بود. 

قارچ هم طعم خوبي به املت مي دهد،‌ اگر از اين سبزي غني از پروتئين هم خواستيد استفاده كنيد،‌ حتماً پس از گوجه و روغن، آن را به املت اضافه كنيد. بايد صبر كنيد آب قارچ تمام شود و سپس سراغ تخم‌مرغ برويد.

 

1395/4/13

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: