ترشی فلفل

ترشی فلفل

مواد لازم

فلفل سبز یک کیلو

سرکه یک و نیم کیلو

نمک یک قاشق

مشخصات

برای 2
زمان پخت 3
روش اسان
آشپزی :

ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل ها را شکاف کوچکی می دهیم و آنها را به مدت سه روز در آب و نمک قرار می دهیم باید به این نکته توجه داشت که تمام مدت این سه روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض می کنیم.باید توجه داشت که در هر وعده تعویض آب دو قاشق نمک در آن می ریزیم تا تلخی و تندی فلفل ها به میزان قابل توجهی کاهش یابد.بعد از گذشت سه روز فلفل ها را داخل قابلمه ریخته می جوشانیم سپس آب آن را صاف کرده و به مدت دو روز در هوای آزاد می گذاریم تا کاملاً خشک شود.در آخر فلفل های نیمه خشک را با سرکه می جوشانیم و داخل شیشه می ریزیم.مدت زمان جا افتادن این ترشی هشت تا ۱۰ روز است.  (استامبولی، نخودپلو، لوبیا پلو و ‎.‎.‎.) میل می شود.
 

1395/6/23

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: