مرغ با سس خیارشور

مرغ با سس خیارشور

مواد لازم

یک شیشه خیارشور

6 عدد ران مرغ

¼ پیمانه آرد کامل

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی

یک پیمانه آب مرغ

یک قاشق غذاخوری کره

یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده

یک چهارم پیمانه فلفل قرمز خرد شده

ارزش غذایی

کالری 409g
چربی 30g
چربی اشباع 161g
پروتئین 28g
کربوهیدرات 5g
قند 1g
فیبر 1g

مشخصات

برای 6
زمان پخت 4
روش اسان
آشپزی :

 

خیارشورها را از ظرف خارج کنید و مرغ‌ها را درون سرکه آن بریزید و 8 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید.

فر را با دمای 475 درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ‌ها را از سرکه خارج کنید و کنار بگذارید تا آب آنها کشیده شود. در یک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها را درون مخلوط آرد بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود.

در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ‌ها را داخل آن بچینید و با حرارت متوسط حدود 8 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. مرغ‌ها را برگردانید و تابه را درون فر قرار دهید. آنها را به مدت 15 دقیقه بپزید . مرغ‌ها را از تابه خارج کنید. آنها را درون بشقاب قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند.  

تابه را دوباره روی اجاق بگذارید. روغن تابه را خارج کنید و فقط به اندازه یک قاشق غذاخوری بگذارید بماند. آب مرغ را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش بیابد. با قاشق چوبی هم بزنید. کره و نمک و فلفل را اضافه کنید. شوید را اضافه کنید و سس را روی مرغ بریزید. روی آن، خیارشورهای خرد شده و فلفل قرمز بریزید و سرو کنید. 

 

1395/5/17

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: