ترشی لبو

ترشی لبو

مواد لازم

چغندر ۲ کیلو

سرکه سفید ۲ لیوان

شکر ۲ قاشق غذاخوری یا قند ۱۰ حبه

نمک به میزان لازم

مشخصات

برای 4
زمان پخت 3
روش سخت
آشپزی :

ابتدا چغندر رو خوب خوب بشورید و با شکر و آب یا قند داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید تا بپزه.چغندر رو طوری بپزید که در نهایت یک و نیم لیوان آب لبو داشته باشید.قند باعث میشه تا آب لبو غلیظتر و جا افتاده تر بشه.بعد از پخت لبوها رو پوست گرفته و حلقه حلقه کنید .با قالب شیرینی نخودچی  لبو ها رو قالب بزنید.و اضافات اون رو با چاقو خرد کنید.لبوهای قالب زده رو داخل یه شیشه و لبوهای خرد شده رو هم داخل شیشه دیگری بریزید.یک لیوان آب لبو , سرکه سفید  و مقداری نمک رو با هم مخلوط  کنید . نمک رو کم کم بریزید و مزه کنید تقریبا حدود ۱ قاشق غذاخوری بستگی به مزه لبو داره این مخلوط رو  روی لبو ها بریزید به طوری که کاملا روی اونها رو بپوشونه درش رو کاملا ببندید . یک یا دو روز در محیط آشپزخونه و بعد در یخچال نگهدارید . تقریبا یک هفته طول میکشه تا این ترشی جا بیفته .





1395/6/18

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: