خمیر پیتزا

خمیر پیتزا

مواد لازم

 800 گرم آرد سفید

200 گرم آرد سمولینا

1 قاشق چای‌خوری نمک دریایی

14 گرم مخمر خشک

1 قاشق غذاخوری شکر طلایی

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون خام

650 میلی‌لیتر آب ولرم

ارزش غذایی

کالری 572
چربی 7.2g
چربی اشباع 1.0g
پروتئین 19.4g
کربوهیدرات 105.3g
قند 3.6g

مشخصات

برای
زمان پخت 4
روش خیلی اسان
آشپزی :

 آردها را به همراه نمک روی یک سطح تمیز غربال کنید و حفره‌ای در میانه‌ی آن درست کنید. در یک ظرف مخمر، شکر و روغن زیتون را به همراه آب مخلوط کرده و برای دقایقی رهایشان کنید. مایه را داخل حفره‌ی آرد بریزید و با یک چنگال به آرامی آردها را از کناره به داخل حفره هدایت کرده و هم بزنید. وقتی تمامی آرد خیس شد، چنگال را به کناری نهاده و با دست مشغول ورز دادن شوید.

خمیرتان را داخل کاسه‌ی بزرگی که کف آن آرد پاشیده‌اید بگذارید. روی خمیر کمی آرد بپاشید. کاسه را با پارچه مرطوبی پوشانده و به مدت یک ساعت در جای گرمی از خانه بگذاریدش تا حجم خمیر دو برابر شود. 

خمیر را روی سطحی آرد-اندود شده بگذارید و کمی با دست ورز دهید تا هوایش خالی شود. خمیر آماده است. آن را به شش گلوله تقسیم و هر کدام را در ظرفی پهن کنید (به ضخامت نیم سانتی‌متر). دیگر مواد پیتزا را به آن اضافه کنید. می‌توانید قسمتی از خمیر را داخل پلاستیک گذاشته و برای مصارف بعدی در فریزر بگذاریدش. 

 

نکات:

وقتی خمیر را پهن کردید بگذارید 15 تا 20 دقیقه بماند و بعد مواد پیتزا را به آن اضافه کنید. خمیر را بیشتر از 20 دقیقه بیرون نگذارید.

 

1395/3/23

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: