خورش انار

خورش انار

مواد لازم

مرغ : نصف یك عدد

انار دانه شده : 2 عدد

پیاز : 200 گرم

شكر : در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری

نمك : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

زردچوبه : یك قاشق چایخوری

گلپر : یك قاشق چایخوری

فلفل : نصف قاشق چایخوری

مشخصات

برای 4
زمان پخت 4
روش نه جندان سخت
آشپزی :

مرغ را به همراه نمك و زردچوبه سرخ می‌كنیم.سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد.در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ می‌افزاییم تا خوش رنگ شود.پیاز خلالی خرد شده را با كمی روغن در تابه تفت می‌دهیم، سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم.
وقتی مرغ كاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.در انتها فلفل و گلپر را به خوراك اضافه كرده و حرارت را خاموش می‌كنیم.خورش انار دانه مسما باید غلیظ و كم‌آب باشد.می‌توانید كمی شكر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین‌تر شود.

1395/6/23

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: