پاستا پومودور موتزارلا

پاستا پومودور موتزارلا

مواد لازم

اسپاگتی یک بسته 500 گرمی

گوجه گیلاسی 30 عدد

ریحان یک مشت

پنیر موتزارلا 100 گرم

سیر 2 حبه

فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

روغن زیتون بکر 

مشخصات

برای 5
زمان پخت 1
روش سخت
آشپزی :

 پاستا را بپزید. پخت پاستا در زمان تقریبی 10 تا 15 دقیقه اتفاق می افتد. بهتر است مراقب زمان باشید چون زمان بیشتر ممکن است باعث Aldenet یا همان شفته شدن پاستای شما شود.

گوجه های گیلاسی را نصف کنید. ریحان ها را خرد کنید البته نباید خیلی ریز شوند پس حسابی دقت کنید. پنیرهای ماتزارلا را حلقه‌حلقه کنید. سیر را خرد کنید و در روغن زیتون به مدت یک دقیقه تفت دهید. سپس نمک را به آن اضافه کنید.

پاستا را برای سرو کردن درون ظرف بریزید. گوجه های گیلاسی ، ریحان و پنیر موتزارلا را روی آنها ریخته و در آخر روغن زیتون سیردار را هم به آن اضافه کنید. در ضمن فلفل سیاه آسیاب شده هم فراموش نشود. فلفل را هم بنا به ذائقه خودتان به این پاستا اضافه کنید.

 

1395/3/11

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: