پاستا پمودرو

پاستا پمودرو

مواد لازم

١/۴ فنجان روغن زیتون

١ عدد پیاز بزرگ رنده شده

۴ حبه سیر رنده شده

۴ عدد گوجه فرنگى بزرگ نرم

١/۴ فنجان ریحان خرد شده

ذره اى شکر

نمک و فلفل

٢ قاشق غذاخورى کره

٢۵٠ گرم پاستا

مشخصات

برای 4
زمان پخت 3
روش اسان
آشپزی :

 

روغن زیتون را حرارت داده، پیازو سیر  را در روغن تفت دهید، نصف ریحان و گوجه فرنگى و شکر را اضافه کنید

و حرارت را کمى زیاد کرده تا مخلوط بجوش آید. سپس حرارت را کم کرده تا براى ٢٠ دقیقه ریز بجوشد. اسپاگتى ها را برطبق دستور خود پخته و آبکش کنید. سس آماده شده را نمک و فلفل زده، و کره و نصف دیگر ریحان را هم به آن اضافه کرده و هم بزنید، سس را روى اسپاگتى ریخته و سرو کنید.

1395/6/16

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: