حریره جو و هویج

حریره جو و هویج

مواد لازم

نصف فنجان هویج رنده شده

یک سوم فنجان جو پرک

١ قاشق غذاخورى کشمش

١ فنجان شیر بادام

نصف قاشق چایخورى عصاره وانیل

یک چهارم قاشق چایخورى دارچین

١ قاشق چایخورى عسل

١٠ عدد بادام خام، خرد شده

نصف فنجان ماست یونانى (اختیاری)

مشخصات

برای 4
زمان پخت 3
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

هویج، جو پرک، کشمش، نصف فنجان شیر بادام ، را با هم مخلوط کرده و در ظرفى دردار یک شب در یخچال بگذارید. مخلوط را با بقیه شیر بادام، وانیل، دارچین و عسل ترکیب کرده و روى حرارت ملایم قرار دهید تا ریز بجوشد و غلیظ شود و جو ها بپزد. آن را سریع سرو کرده و با بادام و ماست یا گردو و دارچین تزیین کنید. نوش جان.

1395/6/10

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: