گراتین سیب زمینی

گراتین سیب زمینی

مواد لازم

 کره : 1 قاشق غذاخوری

 سیب زمینی , ورقه شده : 675 گرم

 سیر , له شده : 2 حبه

 پیاز قرمز , حلقه شده : 1 عدد

 پنیر گرویر رنده شده : 90 گرم

 خامه پرچرب : 300 میلی لیتر

 نمک : به میزان لازم

 فلفل : به میزان لازم

مشخصات

برای 4
زمان پخت 5
روش سخت
آشپزی :

 یک ظرف پیرکس نیمه گود با گنجایش یک لیتر را با کمی کره چرب نمایید . یک لایه از سیب زمین های ورقه شده را کف ظرف بچینید .3. با نیمی از مقدار سیر , پیاز و یک سوم پنیر رنده شده , روی سیب زمینی ها را پوشانده , کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید . بقیه لایه ها را نیز به همین ترتیب بچینید . توجه داشته باشید که لایه آخر را با سیب زمینی و پنیر تمام نمایید . در پایان خامه را روی لایه آخر بریزید تا جذب بقیه لایه ها بشود . غذا را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 قرهای گازی به مدت 1 ساعت و نیم داخل فری که از قبل گرم نموده اید , قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب مغز پخت شوند و لایه آخر طلایی و برشته شود . بلافاصله بعد از پخت , غذا را سرو نمایید و مستقیما با همان ظرف سر میز بیاورید .

1395/7/3

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: