کسادیای فاهیتا

کسادیای فاهیتا

مواد لازم

نصف یک عدد فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده

نصف یک عدد پیاز متوسط خلالی

یک عدد فلفل سبز خرد شده

دو قاشق چایخوری روغن سبزیجات

4 عدد نان تورتیلا سفید

نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده

دو اسلایس گوجه‌فرنگی تازه

یک قاشق غذاخوری گنشیز تازه

خامه پاستوریزه

لیموترش 

مشخصات

برای 8
زمان پخت 2
روش سخت
آشپزی :

 

در یک تابه بزرگ، فلفل دلمه‌ای، پیاز و فلفل سبز را در روغن داغ و روی حرارت ملایم به مدت 3 تا 5 دقیقه  تفت دهید تا سبزیجات سبک شوند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید.

یک طرف نان‌های تورتیلا را با روغن چرب کنید. روی سمتی که چرب نیست، پنیر بریزید. روی آن مخلوط پیاز بریزید و روی آنها حلقه‌های گوجه‌فرنگی را قرار دهید. در آخر یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده و بقیه پنیرها را بریزید. یک لایه نان تورتیلا روی همه مواد قرار دهید و سطح آن را با روغن چرب کنید.

تابه بزرگ و نچسبی را روی حرارت ملایم گرم کنید. هر طرف کسادیاها را به مدت 4 تا 5 دقیقه بپزید تا طلایی و پنیرها آب شوند. سپس آنها را درون بشقاب قرار دهید و به چهار قسمت برش دهید.

1395/5/10

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: