کیک رد ولوت

کیک رد ولوت

مواد لازم

کره: 1 پیمانه

روغن صاف قنادی: ½ پیمانه

شکر: 2.5 پیمانه

تخم مرغ: 6 عدد

آرد: 3 پیمانه

بیکینگ پودر: 1 ق چ

نمک: ½ ق چ

شیر: ¾ پیمانه

عصاره وانیل: 1 ق چ

پودر کاکائو: 1 ق غ

رنگ خوراکی قرمز: 1 ق غ

برای سس روی کیک:

پودر شکر: 2.5 پیمانه

شیر: 3 ق غ + 1 ق چ

عصاره وانیل: 1 ق چ

مشخصات

برای 8
زمان پخت 6
روش اسان
آشپزی :

 

کره و روغن صاف قنادی را با همزن برقی بزنید، شکر را کم کم اضافه کرده پس از آن تخم مرغ را بریزید و هم بزنید.

در ظرفی دیگر آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده به مواد قبلی اضافه کنید (شیر و عصاره وانیل را در میان این کار اضافه کنید).

نیمی از خمیر را در ظرفی دیگر ریخته، پودر کاکائو و رنگ خوراکی قرمز را وارد آن کنید، هم بزنید.

در قالب کیک از مخلوط قرمز و زرد قرار دهید و 1 ساعت در دمای 325 درجه فارنهایت قرار دهید.

برای تهیه سس روی کیک پودر شکر، شیر و عصاره وانیل را مخلوط کنید و روی کیک بریزید.

1395/7/24

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: