برنج لقمه ای

برنج لقمه ای

مواد لازم

۱ پیمانه برنج

دو قاشق ماست

1 عدد سیب زمینی آب پز شده

2 پیمانه آب

1 عدد تخم مرغ

یک عدد فلفل دلمه‌ای رنگی

1 عدد هویج

1 عدد پیاز 

3 عدد فیله مرغ

لیمو 

نمک

مشخصات

برای 2
زمان پخت 1
آشپزی :

ابتدا یک پیمانه برنج خود را کته کنید اما قبل از کشیده شدن کامل آب برنج دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و بگذارید برنج دم بکشد اما نباید ته بگیرد. 

وقتی برنج پخت و خنک شد سیب زمینی اب پز را رنده کرده ( رنده ریز ) و روی برنج بریزید سپس تخم‌مرغ را به مخلوط برنج سیب‌زمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. 

بعد از پخت در تابه‌ای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمه‌ای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.فیله‌های مرغ را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید. 

از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را گلوله کنید سپس انگشت سبابه را روی آن فشار دهید. مقداری از مخلوط مرغ را داخل آن بگذارید و اطراف آن را جمع کنید. . 

ته قابلمه‌ای را روغن بریزید  لقمه‌های قایقی شکل برنج را کنار هم ربچینید و ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمه‌ها سرخ و طلایی شوند اما شکل خود را حفظ کند.

 

لقمه ها را داخل بشقاب بچینید و آنها را با سس ماست یا خردل و ریحان یا سبزی خوردن تازه سرو کنید.

نوش جان

1395/3/26

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: