حلقه های پنیر و سیب زمینی

حلقه های پنیر و سیب زمینی

مواد لازم

سیب زمینی بزرگ , پوست کنده و ضخیم حلقه شده : 3 عدد

 خرده ی مغز نان سفید تازه : 75 گرم

 پنیر پارمزان رنده شده : 40 گرم

 پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری

 تخم مرغ , زده شده : 2 عدد

 روغن جهت سرخ نمودن : مقداری

پودر فلفل چیلی جهت پاشیدن روی غذا : مقداری

مشخصات

برای 4
زمان پخت 4
روش اسان
آشپزی :

 سیب زمینی ها را 10 تا 15 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید . خرده های نان , پودر فلفل و پنیر را در یک کاسه خوب مخلوط نمایید . بعد آن ها را داخل یک بشقاب گود بریزید . تخم مرغ هم زده را نیز در یک بشقاب گود دیگر بریزید . سیب زمینی ها را اول داخل تخم مرغ زده شده و سپس درون مخلوط خرده نان و پنیر بزنید تا خوب روی سطح سیب زمینی را بپوشانند . روغن را در قابلمه بزرگی گرم نمایید و برش های سیب زمینی و پنیر را به تعدادی که هر بار در قابلمه جای می شوند , به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی و برشته شوند . بعد از برشته شدن سیب زمینی ها , آن ها را با یک کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج نمایید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن آ« را به خود جذب نماید . مواد سرخ شده را تا آماده شدن بقیه مواد گرم نگه دارید . سیب زمینی های پنیری را به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل نموده و در صورت تمایل , روی آن مقداری پودر فلفل بپاشید و بلافاصله سرو نمایید .

1395/8/8

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: