کباب مرغ با رزماری

کباب مرغ با رزماری

مواد لازم

سينه مرغ : 800 گرم

هويج و ذرت : از هر کدام چهار عدد

زعفران دم‌كرده : يك قاشق غذاخوري

ماست : يك پيمانه

زيره و فلفل قرمز و زنجبیل تازه رنده شده : از هر کدام يك قاشق چايخوري

ساقه رزماري تازه : 12 عدد

نمك، فلفل و روغن : به ميزان لازم

مشخصات

برای 4
زمان پخت 4
روش اسان
آشپزی :

ذرت‌ها را با آب و مقداري نمك بپزيد و اجازه دهيد كاملا نرم شود. برگ‌هاي ساقه رزماري را به غير از چند تاي انتهاي ساقه بگيريد. سينه مرغ را به صورت مكعبي برش داده و در مايه‌اي كه شامل ماست، زيره، زنجبيل، زعفران، فلفل و نمك ريخته و اجازه دهيد به مدت دو ساعت مزه‌دار شود. سپس مرغ‌ها را خارج كرده و در سيخ‌هاي رزماري فرو كرده و لابه‌لاي آن هويج خردشده بگذاريد. تابه را با روغن چرب كرده و كباب‌ها را در آن قرار دهيد. بعد از مدتي برگردانده تا تمام اطراف سيخ پخته شود و سپس با ذرت پخته و حلقه شده سرو كنيد.

1395/8/19

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: