استیک بره با سیر

استیک بره با سیر

مواد لازم

1400 گرم گوشت سردست

نمک و فلفل سیاه

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

450 گرم کدوسبز

3 برگ تازه رزماری

آب یک عدد پرتقال

فلفل سفید

ارزش غذایی

کالری 586
چربی 38g
چربی اشباع 129mg
پروتئین 36g
کربوهیدرات 25g
قند 4g
فیبر 4g

مشخصات

برای 6
زمان پخت 7
روش اسان
آشپزی :

 

فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. با چاقوی تیز گوشت را برش دهید و فیله‌های ماهی و سیر را درون آنها جای دهید. روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید. آنها را درون تابه قرار دهید و یک پیمانه آب بریزید.

در یک کاسه متوسط، سیب‌زمینی‌های ریزی را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید. آنها را اطراف گوشت بچینید. در یک کاسه دیگر، کدوها را با بقیه روغن زیتون چرب کنید و کنار بگذارید.

گوشت را 20 دقیقه در فر بپزید. سپس  کدوها و سبزیجات را اضافه کنید. حرارت فر را تا 350 درجه فارنهایت کاهش دهید. آنها را یک و نیم ساعت دیگر بپزید. چند بار در طول پخت، از آب درون تابه روی گوشت بریزید تا خشک نشود.

آنها را درون بشقاب بریزید. آب و پوست رنده شده پرتقال را روی گوشت بریزید و با فلفل سفید و فیله پرتقال سرو کنید.

1395/5/16

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: