کلم بروکسل سرخ شده

کلم بروکسل سرخ شده

مواد لازم

600 گرم کلم بروکسل خرد شده

یک چهارم پیمانه روغن زیتون

نمک و فلفل سیاه

نصف قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز

عسل

سرکه سفید

مشخصات

برای 4
زمان پخت 2
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.

کلم‌های بروکسل را پس از شستن، از وسط دو نیم کنید. آنها را با روغن زیتون داخل تابه بزرگ و روی حرارت ملایم تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید.

آنها را درون ظرف مناسب فر بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید. پس از این که برشته و طلایی شدند از فر خارج کنید.

پس از خنک شدن روی آنها سرکه و عسل بریزید و سرو کنید.

 

1395/5/16

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: