پیتزا رومانو

پیتزا رومانو
آشپزی :

 

همه مواد خشک رو داخل یه کاسه بزرگ بریزید و آب و روغن را اضافه و مخلوط کنید. وقتی مواد شکل خمیر به خودش گرفت، سطح کارتون رو آردپاشی کنید و10 دقیقه ورز بدید تا خمیری نرم و کشدار به دست بیارید. خمیر رو تو یه کاسه چرب شده بذارید و یک ساعت صبر کنید تا حجمش دوبرابر بشه، بعد مجددا یک دقیقه ورز بدین تا باد خمیر بخوابه. خمیر رو دو قسمت کنین و هر قسمتو پهن کرده و داخل یک ظرف نچسب بگذارید.

روش تهیه تاپینگ پیتزا:

برای هرخمیر نصف سس گوجه رو روی پیتزا پخش کنید. بعد از اون 70 گرم از پنیر رو روی پیتزا ریخته و نصف مواد تاپینگ رو روی پیتزا پخش کنید و در آخر 30 گرم پنیر روی پیتزا بریزید. همین کار رو با خمیر دوم هم انجام بدین. پیتزا رو نیم ساعت تو طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی گراد بپزید.

 

1395/4/9

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: