سبزی پلو با ماهیچه

سبزی پلو با ماهیچه

مواد لازم

برنج یک کیلوگرم

تره فرنگی 200 گرم

جعفری ساطوری شده 250 گرم

شوید یا شبت250 گرم

شنبلیله 200 گرم

گشنیز 100 گرم

روغن 200 گرم

زعفران یک  قاشق چایخوری

گوشت ماهیچه گوسفندی750  گرم

نمک

مشخصات

برای 6
زمان پخت 5
روش اسان
آشپزی :

 

برنج را از یک یا دو ساعت قبل خیس کرده، سبزی را تمیز کنید و بشوئید و داخل آبکش بریزید تا آب آن برود. گوشت را جداگانه بپزید طوری که بعد از پختن یک ملاقه آب داشته باشد. سبزی را خرد کرده و برنج را آبکش کنید ولی کمی دان تر بردارید.

ته دیگ را دو سه قاشق روغن آبکرده و نصف لیوان آب بریزید. برنج داخل آبکش را کم کم در دیگ ریخته و سبزی خرد کرده را بتدریج لای برنج بپاشید و گوشت را لای پلو بگذارید. سپس سه تا چهار قاشق روغن آبکرده را با آبگوشت مخلوط کنید.

آبگوشت و روغن را روی برنج بدهید و برنج را در فر یا روی آتش دم کنید. موقع کشیدن پلو زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با کمی پلو مخلوط کرده و روی دیس بدهید و کمی روغن داغ کرده نیز روی پلو بدهید.

می توانید وقتی مغز برنج نرم شد سبزی را در دیگ ریخته و بلافاصله دیگ را از روی آتش برداشته و در آبکش کرده و دم کنید.

 

1395/6/13

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: