سالمون برگر

سالمون برگر

مواد لازم

4 عدد هویج متوسط، خرد شده

دو عدد چغندر کوچک، خرد شده

سه قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک قاشق چایخوری نمک دریایی یا معمولی

115 تا 140 گرم فیله سالمون

یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

یک چهارم پیمانه آب پرتقال منجمد

دو قاشق غذاخوری آب

پیازچه خرد شده (اختیاری)

مشخصات

برای 4
زمان پخت 2
روش اسان
آشپزی :

 

فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. در تابه فر، هویج، چغندر، نصف روغن و نصف نمک را بریزید. 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. در طول پخت آنها را هم بزنید تا هر دو طرف سبزیجات بپزند.

در همین زمان، به سالمون نمک و فلفل بزنید. باقی روغن زیتون را داخل تابه بریزید و سالمون را 3 دقیقه سرخ کنید. آن را برگردانید و 3 دقیقه دیگر سرخ کنید. آن را داخل ظرف بگذارید و با سبزیجات تزئین کنید. آب پرتقال منجمد و آب را داخل تابه بریزید و یک تا دو دقیقه حرارت دهید تا غلیظ شود. یک قاشق از آن را روی سالمون و روی آنها پیازچه بریزید و سرو کنید.

 

1395/6/6

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: