سالمون با سس سویا و زنجبیل

سالمون با سس سویا و زنجبیل

مواد لازم

450 گرم فیله سالمون

یک تکه 10 سانتی‌متری از زنجبیل، رنده شده

یک حبه سیر رنده شده

¼ پیمانه سس سویا

نصف پیمانه آب سبزیجات

دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک عدد پیازچه خرد شده

مشخصات

برای 4
زمان پخت 3
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

در قابلمه متوسطی، سس سویا، آب سبزیجات، شکر قهوه‌ای، سیر و ¾ زنجبیل‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت قرار دهید و به مدت 10 دقیقه با شعله متوسط بپزید تا تقریبا نصف شود. سپس از روی حرارت بردارید و بقیه زنجبیل را به آن اضافه کنید. می‌توانید چند قطره آب‌ لیموترش نیز بیفزایید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید و سالمون‌ها را کف آن بچینید. طوری قرار دهید که پوست ماهی زیر باشد. یک قاشق از سس را روی ماهی‌ها بریزید و 5 دقیقه صبر کنید. دوباره یک قاشق دیگر سس بریزید.

ماهی‌ها را به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 250 درجه فارنهایت قرار دهید. سپس دوباره از سس روی مواد بریزید و 10 دقیقه دیگر درون فر بگذارید. این کار را تا زمانی تکرار کنید که ماهی کاملا طلایی و پخته شود.

در آخر با پیازچه تزئین و سرو کنید.

1395/5/10

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: