سمبوسه هندی

سمبوسه هندی

مواد لازم

آرد 2 و 1/2 پیمانه

نمک 1 قاشق چایخوری

 آب 1 پیمانه

روغن 2 قاشق غذاخوری

سبزیجات معطر به مقدار خیلی کم برای خمیر

زرد چوبه و نمک و فلفل

گشنیز یا جعفری2 قاشق غذاخوری

سیب زمینی پخته شده

پیاز یک عدد

گوشت چرخ کرده 200گرم

ادویه کاری 1 قاشق

مشخصات

برای 4
زمان پخت 3
روش خیلی اسان
آشپزی :



ابتدا آرد را الک کنید و سپس در ظرفی بزرگ آب و روغن و نمک و ادویه کاری و سبزیجات معطر را مخلوط کنید و سپس آرد را کم کم به آن اضافه کنید و خمیر را به خوبی ورز دهید و بکوبید و سپس روی آن را به مدت 60 دقیقه استراحت دهید

پیاز را خرد میکنیم و با روغن تفت میدهیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم تا خوب سرخ شود . نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه تفت دادن شعله را خاموش میکنیم

سیب زمینی آب پز شده را به قطعه قطعه میکنیم ، به شکل مکعب های 1 سانتی و با گوشت چرخ کرده و جعفری مخلوط میکنیم

خمیر را صاف میکنیم و در داخل دستگاه قرار میدهیم و یک یا 2 قاشق از مواد سمبوسه را داخل آن میریزیم و سمبوسه را می بندیم و در روغن سرخ میکنیم

1395/6/16

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: