سینه مرغ سوخاری كنجدی

سینه مرغ سوخاری كنجدی

مواد لازم

سینه مرغ چرخكرده: 1 عدد

 پیاز رنده‌كرده و آب گرفته: 1 عدد متوسط

 فلفل دلمه‌ای رنده‌كرده:  1 عدد

 نمك و فلفل قرمز، سیاه و سفید :به مقدار لازم

 تخم مرغ :2 عدد

 نان برشتی (تست): 10 عدد

 

 كنجد: به مقدار لازم

مشخصات

برای 3
زمان پخت 2
روش اسان
آشپزی :

.سینه مرغ چرخكرده، پیاز، فلفل دلمه‌ای، نمك، فلفل و تخم مرغ‌ها را با هم مخلوط كنید

.حالا مخلوط آماده را روی نان‌های تست بمالید و رویشان كنجد بپاشید

 .اینك نان‌ها را در سینی مخصوص فر بچینید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه برشته كنید. آن‌گاه همراه با سس كچاپ میل نمائید

1395/7/12

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: