سالمون با کنجد

سالمون با کنجد

مواد لازم

فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری

نمک 1/2 قاشق چای خوری

روغن کنجد 1  قاشق چای خوری

پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق چای خوری

زنجبیل خرد شده 2 قاشق چای خوری

گشنیز خرد شده 2.5 قاشق غذاخوری

پیاز حلقه شده نصف فنجان

فلفل دلمه ای نصف فنجان

پرتقال 3 عدد

ماهی سالمون 100  گرم 

سس سویا 2.5  قاشق غذاخوری

آب پرتقال 1/3 فنجان

سرکه سفید 1/3 فنجان

روغن گیاهی 

کنجد تست شده 1 قاشق غذاخوری

مشخصات

برای 2
زمان پخت 3
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

سرکه، آب پرتقال و سس سویا را با هم داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید و آنها را به یک دیس مستطیل شکل پیرکس انتقال دهید. ماهی سالمون را داخل ظرف قرار دهید و روی آن را با پلاستیک ببندید و به مدت حداقل 2 ساعت داخل یخچال نگهدارید.

قبل از پختن آن را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.با یک چاقوی تیز پوست پره های پرتفال را از آن جدا کنید و آنها را داخل کاسه بیندازید.فلفل قرمز، پیاز، گشنیز، زنجبیل، روغن کنجد، نمک و فلفل قرمز را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کرده و روی پرتقال ها بریزید.

فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) گرم کنید و سینی فر را با فویل بپوشانید و روی آن روغن بمالید و ماهی سالمون را روی آن قرار دهید و روی آن نمک و فلفل بپاشید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد سپس از یک کفگیر برای انتقال ماهی به یک دیس استفاده کنید.

روی ماهی مخلوط پره های پرتقال را بریزید و روی آن دانه های کنجد را پراکنده کنید.

 

1395/4/28

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: