شله زرد

شله زرد

مواد لازم

خرده برنج: 1 لیوان

آب: 8 لیوان

شكر: ٢ ليوان و يك چهارم

گلاب: نصف لیوان

کره: 50 گرم

خلال بادام: نصف لیوان

زعفران دم شده: هر چه بیشتر خوش رنگتر

دارچین و گل پودر نارگیل وپودر پسته برای تزئین .

هل آسیاب شده: نصف قاشق غذاخوری

مشخصات

برای 6
زمان پخت 4
آشپزی :

 

ابتدا برنج شکسته را بعد از شستن با8 لیوان آب خیس می کنیم.

روی شعله قرار میدهیم تا برنج شکسته خوب بپزد و باز شود.

بعد از پخت برنج کمی از زعفران رو اضافه کرده تا به خورد برنج رود و خوشرنگ شود.

بعد از ده دقیقه شکر را اضافه کنید.

ده دقیقه بعد هل را با کمی گلاب خیس کنید سپس آن را صاف کنید و داخل شله بریزید.

در لحظه آخر بقیه گلاب و زعفران را بریزید و در آخر کره را اضافه کنید و بعد از ده دقیقه اجاق را خاموش کنید.

زیرا اگر بیشتر بجوشد عطر و بوی زعفران و هل و گلاب کم میشود.

1395/3/22

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: