آش شله قلم کار

آش شله قلم کار

مواد لازم

گوشت قرمز 500 گرم

گندم 1 لیوان

عدس 2 لیوان

نخود 1 لیوان

لوبیا چیتی 1 لیوان

برنج 1 لیوان

سبزی آش 1 کیلوگرم

ترخون 5 قاشق غذاخوری

پیاز 5 عدد

کشک و نعنا مقداری

مشخصات

برای 8
زمان پخت 7
روش نه جندان سخت
آشپزی :

از شب قبل گندم ، عدس ، نخود و لوبیا را خیس دهید ( در این مدت آب حبوبات را چند بار تعویض کنید تا نفخ حبوبات از بین برود ). پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کنار بگذارید.گندم را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید حدود 2 ساعت بپزد تا نرم شود. نخود و لوبیا را نیز داخل قابلمه دیگری بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند و نرم شوند.گوشت را خرد کنید و همراه با 1 پیاز ، چند حبه سیر و چند لیوان اب داخل قابلمه ای بریزید و 1 ساعت روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد و نرم شود ( میتوانید مقداری چربی هم به گوشت اضافه کنید تا آش خوشمزه تر شود ) ؛ پس از پخت گوشت را ریش ریش کنید و اب گوشت را صاف کنید و برای آش کنار بگذارید.عدس و برنج را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند و نرم شوند. سبزی آش را ساطوری کنید ( ریز خرد کنید ) و همراه با ترخون به مواد اضافه نمایید و پس از 30 دقیقه گندم و نخود و لوبیای پخته ، نصف پیاز داغ ، گوشت ریش ریش شده ، آب گوشت ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه نمایید.به مقدار لازم آب جوش اضافه کنید ( آنقدر آب اضافه کنید که بتوانید مواد را به راحتی هم بزنید ) سپس حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید و حدود 2 – 3 ساعت اجازه دهید اش جا بیفتد. اش را در ظرف بکشید و همراه با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزیین و سرو کنید ( میتوانید چند قاشق کشک با اش مخلوط کنید ).
 


1395/6/18

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: