سوپ ورميشل

سوپ ورميشل

مواد لازم

روغن زيتون2 قاشق سوپخوري

ورميشل50 گرم

پياز خردكرده1 عدد

سير له‌كرده1 حبه

سيب‌زميني خردكرده1 عدد

گوجه‌فرنگي450 گرم

آب‌مرغ900 ميلي‌ليتر

شكر1 قاشق سوپخوري

نمك و فلفلبه ميزان لازم

گشنيز خردكرده براي تزئينبه ميزان لازم

پنير پارمزان براي تزئين:25گرم

 

 

مشخصات

برای 3
زمان پخت 3
روش اسان
آشپزی :

.ابتدا روغن زيتون را در تابه‌ي مناسبي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد تا گرم شود

.آن‌گاه ورميشل را در روغن تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. سپس ورميشل را از روغن درآوريد و كنار بگذاريد. حال پياز، سير، سيب‌زميني و گوجه‌فرنگي را درون دستگاه غذاساز بريزيد و بصورت پوره در آوريد

 .آن‌گاه مواد را درون تابه بريزيد و به مدت 15 دقيقه روي حرارت قراردهيد تا آبش بخار شود 

.حال آب‌مرغ و شكر را بيفزائيد و صبر كنيد تا سوپ غليظ شود. در اواخر پخت، ورميشل را بيفزائيد و حرارت را ملايم كنيد تا ورميشل بپزد و سوپ آماده‌ي مصرف شود. اكنون سوپ را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و با گشنيز تازه و پنير، بيارائيد

1395/6/18

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: