سس گوجه فرنگی

سس گوجه فرنگی

مواد لازم

روغن زيتون: 125 ميلي‌ليتر (يك‌دوم پيمانه)

پياز خرد كرده: 1 عدد ريز

كرفس خرد كرده: 1 ساقه

هويج خرد كرده: 1 عدد

سير خرد كرده: 2 حبه

فيله‌ي گوجه‌فرنگي خرد كرده: 1 كيلو و 700 گرم

ريحان: 4-6 برگ

برگ‌بو: 2 عدد

نمك: 1 قاشق چايخوري

فلفل سياه: يك‌دوم قاشق چايخوري

 

كره: 4 قاشق سوپخوري

مشخصات

برای 4
زمان پخت 4
روش اسان
آشپزی :

.روغن را در قابلمه‌ي مناسبي بريزيد و روي حرارت متوسط گرم كنيد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد تا نرم شود. آن‌گاه كرفس و هويج را بيفزائيد و 8-10 دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. سپس سير را افزوده و 2 دقيقه‌ي ديگر تفت دهيد. حالا گوجه‌فرنگي، ريحان و برگ بو را بيفزائيد، در قابلمه را بگذاريد و سس را به مدت تقريبي يك ساعت، بپزيد

.اكنون برگ بو را از درون سس درآوريد سس را در كاسه‌ي دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد تا صاف و يكدست شود. اينك سس را به قابلمه برگردانيد، نمك، فلفل و كره را به آن بيفزائيد (بهتر است كره را كم‌كم به سس بيفزائيد تا چنانچه طعمش را نپسنديديد، كمتر از آن استفاده كنيد!) و چند دقيقه بجوشانيد

.يادآوري: مي‌توانيد اين سس را در كيسه‌ي مخصوص فريزر بريزيد و تا6 ماه در فريزر نگه داريد

1395/7/1

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: