پلو میگوی تند اسپانیایی

پلو میگوی تند اسپانیایی

مواد لازم

دو پیمانه برنج قهوه ای

دو و یک دوم پیمانه آب

یک چهارم پیمانه روغن زیتون

یک پاکت آناتو

یک دوم پیمانه کلم خرد شده

250 گرم میگو

یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

یک دوم قاشق چایخوری پاپریکا

مشخصات

برای 2
زمان پخت 2
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

ابتدا میگو را بر اساس دستور روی بسته بندی تمیز کنید.

در همان زمان آب را با کمی روغن بجوشانید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، برنج را اضافه کنید.

زمانی که آب جذب برنج شد، آن را با به یک ظرف مناسب انتقال دهید.

به مدت ۵ دقیقه برنج را با حرارت متوسط بپزید سپس آناتو و کلم را اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید.

در زمان پخت برنج، میگوها را با فلفل و پاپریکا و کمی روغن در یک ظرف جداگانه بپزید.

بعد از پخت میگو و برنج را ترکیب کنید.

 

1395/5/25

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: