پلو اسپانیایی

پلو اسپانیایی

مواد لازم

روغن 2 قاشق

پیاز کوچک خرد شده 1 عدد

برنج خام 1 و 1/2 لیوان

آب مرغ 2 لیوان

سس سالسا 3/4 لیوان

مشخصات

برای 6
زمان پخت 4
روش نه جندان سخت
آشپزی :

یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و پس از ریختن روغن در آن پیاز ها را در آن سرخ کنید تا کاملا طلایی رنگ شوند. برنج را به پیاز ها اضافه کنید و هم بزنید.وقتی برنج کمی طلایی رنگ شد، آب مرغ و سس سالسا را اضافه کنید و اجازه دهید برنج با حرارت ملایم جوش بخورد. ظرف 20 دقیقه آب برنج بخار می شود و برنج آماده سرو خواهد بود.
 
 

1395/6/20

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: