سوپ اسفناج اسپانیایی

سوپ اسفناج اسپانیایی

مواد لازم

روغن مایع 4 قاشق غذاخوری

نیم کیلو اسفناج

پیاز متوسط یک عدد، ساطوری

لیمو ترش یک عدد

خامه یک پیمانه

شوید ساطوری 3 قاشق غذاخوری

خیار متوسط 2 عدد، ساطوری

پنیر موتزارلا یا پارمزان 4 قاشق غذاخوری، رنده شده

نمک و فلفل به میزان لازم

مشخصات

برای 4
زمان پخت 2
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دادن را 3 تا 4 دقیقه دیگر ادامه دهید.

پیاز و اسفناج را با کمک گوشت کوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. 2 پیمانه آب اضافه کرده و با شعله ملایم و در بسته 20 دقیقه آن را بپزید.

خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

خیار، شوید و پنیر را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

1395/5/18

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: