گراتن اسفناج و پاستا

گراتن اسفناج و پاستا

مواد لازم

پاستای درشت : نیم کیلوگرم

اسفناج تازه و ریز : ۶پیمانه

روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری

سیر خرد شده : ۲حبه

نمک و فلفل : به میزان کافی

پنیر پارمیزان رنده شده : یک چهارم پیمانه

خامه : یک پیمانه

مشخصات

برای 4
زمان پخت 4
روش اسان
آشپزی :

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف مناسب پیرکس را کمی چرب کنید.پاستا را طبق دستور روی بسته آماده و آبکش کنید.سیر را در روغن تفت دهید و اسفناج را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید.پاستا و اسفناج را با هم مخلوط کنید، خامه و سپس پنیر روی آن بریزید و بگذارید به مدت نیم ساعت و تا زمانی که روی آن طلایی و ترد شود، بپزد.

1395/6/28

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: