انچیلادای اسفناج

انچیلادای اسفناج

مواد لازم

کره 1 قاشق غذاخوری

پیاز خورد شده 1/2 پیمانه

سیر خورد شده  2 حبه

اسفناج خورد شده 285 گرم

پنیر ریکوتا 1 پیمانه

خامه 1/2 پیمانه

ترتیلا 10 ورق

سس انچیلادا 540 گرم

پنیر پیتزا 2 پیمانه

ارزش غذایی

کالری 578kcal
چربی 39.9g
چربی اشباع 111mg
پروتئین 23.8g
کربوهیدرات 34.8g
نمک 415mg

مشخصات

برای 5
زمان پخت 3
روش سخت
آشپزی :

دمای فر را روی 190 درجه سانتیگرادتنظیم کنید

کره را روی حرارت متوسط ذوب کرده و پیاز و سیر خورد شده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. اسفناج را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه به آن اجازه پخت دهید. سپس از روی حرارت برداشته و پنیر ریکوتا، خامه، ئ 1 پیمانه از پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید

روی یک کتری روی حرارت ملایم ورقه های نان ترتیلا را همزمان حرارت دهید تا نرم و انعطاف پذیر شوند. به اندازه 1/4 پیمانه از مخلوط اسفناج را وسط هر ورقه از ترتیلا بریزید. ورقه ها را به صورت رول بپیچید و در ظرف کنار هم قرار هید. سس انچیلادا را از بالا روی رول ها بریزید و باقیمانده پنیر پیتزا را روی آنها بپاشید

به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا سس روع به جوشیدن کند و پنیر لبه های ظرف کمی قهوه ای شود 

 

1395/6/11

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: