هات داگ مارپیچی

هات داگ مارپیچی

مواد لازم

سوسیس : 6 عدد

مایه خمیر : 2/1 قاشق سوپ خوری

شیرولرم : 2/1 پیمانه

آرد : به میزان لازم

تخم مرغ : 2 عدد

شکر : 2/1 قاشق سوپ خوری

روغن جامد : 60 گرم

نمک : 1 قاشق چای خوری

مشخصات

برای 4
زمان پخت 3
روش سخت
آشپزی :

شیر ، شکر و مایه خمیر را مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید. در یک کاسه جداگانه تخم مرغ، نمک و روغن را با هم مخلوط کنید. سپس مایه خمیر را به کاسه تخم مرغ اضافه کنید. کم کم آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شود. بعد از آن خمیر را به مدت 45 دقیقه در جای گرم قرار دهید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید و از آن نوارهای باریکی ببرید. نوارها را روی هات داگ ها بپیچید و سر و دم آن را برش دهید تا مانند مار تیز شود. می توانید از فلفل دلمه ای قرمز و میخک برای درست کردن زبان و چشم های مار استفاده  کنید. سینی فر را چرب کنید  و هات داگ ها را به مدت 20 دقیقه درون آن با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود. هات داگ مارپیچی آماده سرو کودک شماست.

1395/7/3

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: