سیب زمینی های مارپیچی

سیب زمینی های مارپیچی

مواد لازم

    سیب زمینی متوسط 2 عدد

     کره آب شده 4 ق غ

    پنیر پارمسان رنده شده 1 پیمانه

    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

    پودر سیر1 ق غ

    پاپریکا 1 ق غ

    نمک 1 ق چ

    جعفری خرد شده برای تزئین

مشخصات

برای 2
زمان پخت 4
روش خیلی اسان
آشپزی :

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.سیب زمینی های سفید را با دقت بشوئید و سپس درون هر کدام از آنها یک عدد سیخ چوبی قرار دهید. با استفاده از یک چاقوی تیز و نازک برش های مورب و دایره وار روی سیب زمینی ها ایجاد کنید. خیلی آرام سیب زمینی را بکشید تا بدون پاره شدن، حالتی مارپیچی به خود بگیرند. کره را ذوب کرده و روی تمام سطح سیب زمینی ها بمالید. در یک کاسه متوسط، پنیر پارمسان، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید. سیخ های سیب زمینی را روی کاسه بگذارید و از مخلوط درون کاسه روی تمام سطح آنها بپاشید. کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی گذاشته و سیب زمینی ها را روی آن بچینید. سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا سیب زمینی ها کاملا برشته و طلایی شوند. در آخر با استفاده از جعفری خرد شده آنها را تزئین و سرو نمایید.

1395/7/22

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: