استیك گوشت با فتوچینی

استیك گوشت با فتوچینی

مواد لازم

برگ اسفناج تازه: 100 گرم

 روغن زیتون: 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 آبلیمو: 2 قاشق سوپخوری

فیله گوشت: 600 گرم

 پیازخردكرده: 1 عدد (متوسط)

 سیر خردكرده: 1 حبه

 پاستا فتوچینی: 375 گرم

 

 ژامبون خرد كرده: 10 گرم

مشخصات

برای 3
زمان پخت 3
روش اسان
آشپزی :

.برگ‌های اسفناج تازه را همراه با روغن و آبلیمو در غذاساز بریزید تا خوب با هم مخلوط شوند. ظرف بزرگ گودی را روی حرارت بگذارید و آب در آن بریزید تا به بجوش آید

 .در این فاصله در تابه مناسبی، روغن بریزید و فیله گوشت را در آن سرخ كنید. بعد پیاز و سیر را در تابه بریزید و تا نرم شدن پیاز، آن‌ها را با هم تفت ‌دهید

.فتوچینی را با آب‌جوش بپزید و در آبكش ‌بریزید. بعد پاستا و سبزی مخلوط‌كرده با آب، روغن و ژامبون را با هم مخلوط كنید و فیله سرخ‌كرده را در ظرف بگذارید. حالا مخلوط سیر و پیاز را بیفزائید و روی آن فتوچینی بدهید

1395/7/15

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: