تاس کباب

تاس کباب

مواد لازم

گوشت گوسفندی بدون استخوان، نیم كیلو

 پیاز، 5 عدد متوسط

 هویج، 5 عدد متوسط

 سیب‌زمینی، 2 عدد بزرگ

 به، 2 عدد متوسط

 بادمجان،2 عدد بزرگ

 آلو،300 گرم

  گوجه‌فرنگی، یك قاشق سوپ‌خوری

 زردچوبه، یك قاشق چای‌خوری

 دارچین، یك قاشق سوپ‌خوری سرخالی

 روغن، 3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری

نمك و فلفل، به مقدار لازم

مشخصات

برای 4
زمان پخت 5
روش اسان
آشپزی :

 ابتدا گوشت را پاك كرده و به صورت ورقه‌های باریك 4×2سانتی‌‌متری ببرید. پیازها را پوست‌كنده و حلقه‌حلقه كنید. این كار را در مورد هویج‌ها به صورت برش‌های اریب انجام دهید. به را نیز پس از پوست كندن به شكل هلالی ببرید. بادمجان‌ها را هم پوست كنده و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. حالا آلوها را نیز شسته و در ظرفی حاوی آب خیس كنید.قابلمه‌ای آماده كرده و كمی روغن در آن بریزید. سپس حلقه‌های پیاز را در 2 ردیف، كف ظرف بچینید. حالا ورقه‌های گوشت را روی پیازها قرار دهید.پس از آن مقداری آلوی خیس‌شده، چند ورق هویج، به و سپس بادمجان را به ترتیب روی هم بچینید. این كار را از ابتدا دوباره با همین مواد تكرار كنید تا مواد تمام شود. حالا حدود یك تا 2 لیوان آب در قابلمه بریزید و با در بسته روی شعله ملایم اجاق گاز بگذارید تا مواد كم‌كم بپزند.حین چیدن لایه‌های مختلف سبزیجات،‌ مقداری نمك، فلفل، دارچین و زردچوبه نیز روی مواد بپاشید. از طرفی دیگر، سیب‌زمینی‌ها را پوست كنده و حلقه حلقه ببرید. سپس حلقه‌ها را با چاقو نصف كنید.هنگامی كه پخت مواد به‌خصوص گوشت داخل آن به مرحله پایانی نزدیك شد، نوبت به اضافه كردن سیب‌زمینی‌ها و رب گوجه‌فرنگی می‌رسد؛ حلقه‌های سیب‌زمینی را روی مواد بچینید و رب گوجه‌فرنگی را در آب موجود در خوراك حل كنید و بگذارید پخت خوراك تكمیل شود.

1395/6/27

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: