تارت توت فرنگی

تارت توت فرنگی

مواد لازم

مواد لازم برای خمیرتارت

     نصف پیمانه شکر

    یک ونیم یمانه آرد

    کره  150 گرم

   یک هشتم قاشق چای خوری نمک

    دو قاشق سوپ خوری آب سرد

مواد لازم برای کرم کاستارد

     یک و نیم یمانه شیر

   نصف پیمانه پودر قند

     یک قاشق سر پر آرد

     دو عدد زرده تخم‌مرغ

      یک قاشق کره

  یک هشتم قاشق چای خوری وانیل

     یک قاشق سوپ خوری سر پر نشاسته ذرت

    مقداری توت‌فرنگی دو نیم شده

مشخصات

برای 8
زمان پخت 5
روش نه جندان سخت
آشپزی :

  برای آماده کردن خمیر تارت آرد، نمک و شکر را در کاسه‌ای گود ریخته، چند بار الک کنید. کره را به قطعات ریز خرد کرده و به کاسه اضافه کنید. با نوک انگشتان کره را به خورد آرد دهید، تا مخلوط به شکل خرده نان در آید. سپس آب سرد را آرام آرام اضافه کنید تا مواد خمیری شوند.  این خمیر را به آرامی  تا جایی ورز دهید که مواد به خوبی مخلوط شوند. اگر مواد بیشتر از حد ورز داده شود، خمیر تارت سفت می‌شود. خمیر را به مدت نیم ساعت در کیسه پلاستیکی در یخچال استراحت دهید. سپس آن را درسطح آرد پاشی شده، با وردنه پهن کنید و به اندازه قالب برش بزنید. خمیر را در محفظه قالب پهن کنید. بعد از اینکه همه خمیر قالب زده شد، با چنگال چند سوراخ در کف تارت ایجاد کنید. پس از آن قالب را در فر از پیش گرم شده با 200 درجه سانتیگراد قرار بدهید. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده ، بگذارید تارت‌ها خنک شوند.
روش تهیه کرم کاستارد: ابتدا آرد، نشاسته ذرت و پودر قند را در شیر سرد حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط را مدام هم بزنید تا غلیظ شود. در ظرفی دیگر زرده‌ها را با وانیل مخلوط کرده و با همزن برقی هم بزنید. سپس آن را به مخلوط اولیه اضافه کنید و سریع هم بزنید تا تخم‌مرغ در مایه نبندد. به مدت یک تا دو دقیقه مخلوط را روی حرارت ملایم هم بزنید. پس از آن کره را به مواد اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. زمان دهید تا  کرم سرد شود.
نکته: برای اینکه کرم تا زمانی که سرد می شود رویه نبندد، باید هر از گاهی آن را هم زد یا اینکه با محافظ غذا روی آن را پوشاند طوری که محافظ با سطح کرم تماس داشته باشد. نان‌های تارت را از قالب در آورده و در آنها کرم کاستارد بریزید. روی تارت‌ها  را با توت فرنگی نیمه شده و کمی خامه تزیین کنید.
 

1395/9/1

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: