تاکو میگو با سس گشنیز

تاکو میگو با سس گشنیز

مواد لازم

    میگوی پوست کنده و بدون دم 900 گرم

    یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا

     یک قاشق چایخوری پودر سیر

    نصف قاشق چایخوری پودر آویشن

     یک قاشق چایخوری زیره سبز

    نصف قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز

    نصف قاشق چایخوری نمک

     سیخ چوبی 24 عدد

    چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون

برای سس گشنیز:

    یک پیمانه خامه ترش

     سه قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده

    یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش

    یک چهارم قاشق چایخوری نمک

     دو قاشق غذاخوری آب لیموترش

برای تاکو:

     کلم سبز یا سفید 1و 5 پیمانه

     کلم قرمز1 و نیم پیمانه

    یک قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو ریز شده

    نان ترتیلا 24 عدد

برای تاپینگ:

    برش های لیموترش

    گشنیز

مشخصات

برای 4
زمان پخت 4
روش نه جندان سخت
آشپزی :

 در یک کاسه بزرگ، میگوها را با پاپریکا، پودر سیر، آویشن، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید. آنها را به خوبی هم بزنید تا همه ادویه ها به خورد میگوها بروند. در هر سیخ چوبی ۴ عدد میگو قرار دهید. کباب پز یا منقل را روشن کنید. پیش از قرار دادن سیخ میگوها، روی آنها مقدار زیادی روغن زیتون بمالید. هر طرف از میگوها را به مدت ۳ دقیقه کباب کنید و سپس کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، همه مواد سس گشنیز را با یکدیگر مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. در یک کاسه بزرگ، کلم سبز، قرمز و فلفل هالوپینوی خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از سس گشنیز را روی مخلوط کلم ها بریزید و بقیه آن را برای داخل تاکو نگه دارید. برای تهیه تاکو، ابتدا از مخلوط کلم ها درون نان ترتیلا بریزید، سپس میگوها را قرار دهید و در آخر سس گشنیز را اضافه کنید. روی تاکوها گشنیز خرد شده بریزید و سرو کنید.

1395/8/4

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: