ساندویچ قزل آلا با لیمو و سبزیجات

ساندویچ قزل آلا با لیمو و سبزیجات

مواد لازم

یک عدد لیموترش بزرگ

نصف پیمانه سس مایونز

یک چهارم پیمانه ریحان تازه یا دو قاشق چایخوری شوید تازه خرد شده

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه

450 گرم قزل‌آلا

4 عدد نان گرد

مشخصات

برای 4
زمان پخت 2
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

پوست نیمی از لیمو را رنده کنید. آب آن را بگیرید و بقیه لیموترش را قاچ کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، سس مایونز، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش، ریحان، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.

ماهی را بشویید و خشک کنید. دو قاشق غذاخوری از مخلوط مایونز را روی ماهی بمالید. کباب‌پز را با حرارت ملایم روشن و گرم کنید. ماهی را از سمتی که پوست دارد روی کباب‌پز قرار دهید و به مدت 5 تا 7 دقیقه آن را بپزید. برش‌های لیموترش و نان‌های گرد را روی کباب‌پز قرار دهید و آنها را کباب کنید تا برشته شوند.

ماهی، نان و برش‌های لیموترش را از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل، می‌توانید پوست ماهی را جدا کنید. سس  را روی نان بگذارید و ماهی را روی آن قرار دهید. می‌توانید باز برش لیموترش بگذارید و با برگ‌های تازه ریحان تزئین و سرو کنید.

1395/5/3

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: