ترافل بادام زمینی

ترافل بادام زمینی

مواد لازم

کره نرم شده در دمای محیط نصف پیمانه یا 115 گرم

کره بادام زمینی سه چهارم پیمانه 185 گرم

وانیل نصف ق چ

نمک یک هشتم ق چ

پودر شکر 3 پیمانه یا 360 گرم

نصف پیمانه ام اند ام یا 100 گرم

شکلات ذوب شده برای کاور کردن

مشخصات

برای 4
زمان پخت 5
روش اسان
آشپزی :

به مدت 2 دقیقه کره را با هم زن می زنیم تا کرم مانند شود سپس کره بادام زمینی و نمک و وانیل را اضافه کرده هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند پودر شکر را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند و ام اند ام ها را نیز اضافه کرده و از خمیر به اندازه فندق برداشته و گرد میکنیم و در سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم و برای 1 ساعت در یخچال می گذاریم و بعد در شکلات مذاب شده می زنیم. شکلات نباید داغ باشد.

1395/7/12

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: