پلوی والنسیا

پلوی والنسیا

مواد لازم

روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری

سینه مرغ كامل: 2 عدد، چهارتكه

فلفل دلمه ای قرمز: یك عدد، خلالی

گوجه فرنگی درشت: 2 عدد، پوست كنده و ساطوری

پاپریكا: 2 قاشق چای خوری

زعفران دم كرده: 4 قاشق غذاخوری

رزماری: یك قاشق چای خوری

آب مرغ: یك لیتر

لوبیاسبز: 150 گرم

لوبیا سفید پخته: 100 گرم

نخودفرنگی: 100 گرم

برنج: 250 گرم

نمك: به میزان لازم

 

مشخصات

آشپزی :

 والنسیا اولین منطقه ای در اسپانیاست كه برای اولین بار در آن برنج كاشته شد.

جالب اینجاست كه در این محدوده تمامی سبزیجاتی كه برای تهیه پلوی اسپانیایی كه در گویش اسپانیایی پائلا نامیده می شود وجود داشت و اینگونه بود كه والنسیا مركز پلوی اسپانیا و پلوی والنسیایی از معروف ترین خوراك های این سرزمین شد. مهم ترین نكته در تهیه این غذا استفاده از یك تابه یا قابلمه گود و جادار است. چون از معدود غذاهای غیرایرانی است كه یك لایه نازك ته دیگ در كف و كناره های ظرف بسته می شود.

روغن را روی شعله زیاد داغ كنید، مرغ را 8 دقیقه در آن تفت دهید تا اطراف آن طلایی شود. در اواخر تفت دادن فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پاپریكا و زعفران را با كمی نمك به تابه اضافه كنید. آب مرغ را اضافه كنید و هنگامی كه به جوش آمد شعله را كم كرده و 15 دقیقه آن را بپزید. رزماری را با لوبیا سفید و نخودفرنگی اضافه كرده و برنج را در غذا بریزید. مواد را با هم مخلوط كرده اما زیاد هم نزنید. روی شعله كم 20 دقیقه آن را بپزید تا برنج نرم شود، سپس 5 دقیقه شعله را زیاد كنید تا برنج ته دیگ ببندد. آن را با سالاد سبز سرو كنید.

نکات:

در دستور سنتی این غذا 150 گرم باقلا سبز هم وجود دارد.

معمولا این غذا را روی منقل یا آتش با در باز می پزند.

در دستور سنتی این غذا از سینه اردك هم استفاده می شود.

برنج مورد استفاده در این غذا دانه كوتاه است و قبل از پخت شسته نمی شود، اما شما می توانید از برنج معمولی استفاده كنید.

این غذا را در اسپانیا با پیاز خام چارقاچی که حداقل یك ساعت در آب سرد خوابانده اند، سرو می کنند.

 

1395/3/11

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: